专四语法词汇练习附详解第1期
作者:Hedyding
2016-08-24 10:02:45

1. _____ all our kindness to help her, Sara refused to listen.
A. At
B. In
C. For
D. On

2. ____ before we depart the day after tomorrow, we should have a wonderful dinner party.
A. Had they arrived
B. Would they arrive
C. Were they arriving
D. Were they to arrive

3. ____ conflict among city-states caused the eventual decline of Greek civilization.
A. Continuous
B. Continual
C. Constant
D. Contrary

4. ____ he's already heard the news.
A. Chances are
B. Chance is
C. Opportunities are
D. Opportunity is

5.____ his knowledge and academic background, he is basically stupid.
A. But for
B. According to
C. For all
D. Thanks to

6. ____ man can now create radioactive elements, there is nothing he can do to reduce theirradioactivity.
A. As
B. Whether
C. While
D. Now that

7. ____ of the burden of ice, the balloon climbed up and drifted to the South.
A. To be free
B. To free
C. Freeing
D. Freed

8. ____ should any money be given to a small child.
A. On no account
B. From all account
C. Of no account
D. By all account

9.____ the advances of the science, the discomforts of old age will no doubt always be with us.
A. As for
B. Despite
C. Except
D. Besides

10. ____ the claim about German economic might, it is somewhat surprising how relativelysmall the German economy actually is.
A. To give
B. Given
C. Giving
D. Having given

11. ____ the sight of the police officers, the men ran off.
A. In
B. At
C. On
D. With

12. ____ the wall, we decided that we should need three tins of paint.
A. Making up
B. Doing up
C. Putting up
D. Sizing up

13. ____ the whole, early American city planning was excellent.
A. In
B. From
C. On
D. Above

14. ____ we are having these days!
A. What a lovely weather
B. What lovely weathers
C. What lovely weather
D. What lovely a weather

15. ____, a man who expresses himself effectively is sure to succeed more rapidly than a manwhose command of language is poor.
A. Other things being equal
B. Were other things equal
C. To be equal to other things
D. Other things to be equal

16. ____, he does not love her.
A. As he likes her very much
B. Though much he likes her
C. Much although he likes her
D. Much though he likes her

17. A drunk man walked in, ____ in appearance.
A. repulsive
B. reluctant
C. reproachful
D. reputed

18. A good many houses ____ knocked down by the earthquake.
A. was
B. were
C. is
D. are

19. A good teacher must know how to ____ his ideas.
A. convey
B. display
C. consult
D. confront

20. A large part of human activity, particularly in relation to the environment, is ____conditions or events.
A. in response to
B. in favor of
C. in contrast to
D. in excess of

答案:

1. C 2. D 3. B 4. A 5. C 
6. C 7. D 8. A 9. B 10. B 
11. B 12. D 13. C 14. A 15. A 
16. D 17. A 18. B 19. A 20. A

 

来源于网络

阅读本文章的读者还阅读了

硬盘使用保养

【英文经典1000首】Madonna(麦当娜)-The Power Of Goodbye

Hedyding 上传的其他话题

毛泽东·《七律·咏贾谊》英译

毛泽东·《七绝·改梅白<夜登重庆枇杷山>(1958)》英译

毛泽东·《七绝·仿陆放翁诗(1958年12月21日)》英译

毛泽东·《四言诗·手中有粮(1959年7月5日)》英译

毛泽东·《七律·读报有感(1959)》英译

毛泽东·《七律·改鲁迅诗(1959年12月)》英译

郭沫若·《Venus》英译

杨炼·《给爱人》英译

林子·《给他(其八)》英译

评论

看不清?
触屏版|电脑版|TOP
© 2014 我要模考网